Gratulasjonskort,  Hest/Horse,  Hööks,  Lollipop card,  Maja Design

Hei og hopp🌸

Etter en lang stund uten faste innlegg kommer jeg til å prøve blogge hver dag, håper dere vil følge meg 😀

I dag har jeg ett lollipopkort å vise fram, mønsterpapirene er fra Maja Design, fra Celebration kolleksjonen. Jeg har letet lenge etter billigere kartong enn Bazzil White og fant ut at Adlibris har 200g akvarellpapir som ikke er gult, det fungerer utmerket som base, A3 HER og A4 HER

~~~~~~After a long time without regular posts, I will try to blog every day, hope you will follow me 😀. Today I have one lollipop card to show you, the pattern papers are from Maja Design, from the Celebration collection. I have been looking for a cheaper carton than Bazzil White for a long time and found out that Adlibris has 200g watercolor paper that is not yellow, it works great as a base.~~~~~~

Forsiden


Baksiden

Hesteutstyr

For dere som ikke vet det har jeg hest og jeg har vel aldri vært spesielt glad i grønt, men Dattera er det så hun ordnet utsyr i “sin” farge til hesten, jeg har sydd matchende pannereim, fikk ikke tatt bilde av hesten med nye utstyret på men det kommer garantert etterhvert👍🏻😄. Hesten er rimelig møkkete også og trenger en dusj, men jeg gruer meg bestandig til å ta fatt for hesten liker virkelig ikke å dusje😅

Sjabraken og Ørehetta er fra JH Collection, Hööks

Horse equipment

~~~For those of you who do not know, I have a horse and I have probably never been particularly fond of green, but Daughter is, so she bought equipment in “her” color for the horse, I have sewn matching headband, could not take a picture of the horse with new equipment on but it is guaranteed to come eventually👍🏻😄. The horse is pretty dirty too and needs a shower, but I always dread to start because the horse really does not like to shower😅~~~

Please comment :-)

%d bloggere liker dette: