Boxes,  Bryllup,  Esker,  Wedding

Eksplosjonsboks/Explodingbox

Fikk en bestilling på en eksplosjonsboks til ett bryllup, bestiller ønsket svart -hvitt – lilla toner + regnbue. Fant særdeles lite svarte, hvite og lilla mønsterark i samlinga mi (som lot seg kombinere), men løsningen ble digitale ark, bare å printe ut 🙂
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Did receive a order for a exploding box to a wedding, the orderer wanted the colors black-white-lilac and rainbow. Did not find much of these colors among my design papers (that was possible to combine), the solution was digital papers.
 
Hjertekake
~~~~~~~~~
Heartcake
 
 
Dies: Nellie Snellen, Spellbinders, All Occation dies, Papirdesign, Cheery Lynn, Kort & Godt, KaBoks
Flowers: Wild Orchid Crafts
Textstamp: Kort & Godt, Kreativ Hobby

12 Comments

Please comment :-)

%d bloggere liker dette: